Jak vyrobit Pillsbury skořicové buchty
Ahoj! Vítáme vás u návodu, jak si připravit doma skvělé Pillsbury skořicové buchty. Pokud máte rádi sladké pečení a chuť skořice, určitě neváhejte pokračovat v čtení. Tento recept je jednoduchý a rychlý, a nezklame vaše chuťové buňky. Vydejte se s námi na cestu k dokonalým skořicovým buchtám!
Jak vyrobit Pillsbury skořicové buchty
Hledáte inspiraci na vysokou snídani nebo dezert po velké večeři? Co takhle vyzkoušet Pillsbury skořicové buchty? Tyto lahodné buchty jsou snadné na přípravu a jistě potěší každý chuťový pohár.
Co jsou Pillsbury skořicové buchty?
Pillsbury skořicové buchty jsou pečivo ve tvaru malých koleček, naplněné skořicovým cukrem a polevené sladkou glazurou. Jak název napovídá, hlavní přísadou je těsto Pillsbury, které je k dispozici v mnoha obchodech a lze ho snadno použít k přípravě tohoto sladkého pochoutky.
Ingredience
– 1 balení těsta Pillsbury Grands! (8 koleček)
– 1/4 šálku rozpuštěného másla
– 1/2 šálku hnědého cukru
– 1 lžíce skořice
– 1/4 šálku mléka
– 1 šálek cukru moučka
– 1/2 lžičky vanilkového extraktu
Postup
1. Předehřejte troubu na 200 stupňů C.
2. Rozprostřete těsto Pillsbury na pracovní plochu a nechte ho 10 minut odležet.
3. V malé míse smíchejte hnědý cukr a skořici.
4. Rozpusťte máslo v malém hrnci.
5. Při použití kulatého vykrajovadla (kolem 6 cm v průměru) vykrojte z těsta Pillsbury kolečka.
6. Každé kolečko potřete rozpuštěným máslem.
7. Nalinkujte každé kolečko cukrem se skořicí.
8. Kolečka složte napůl a položte na plech vyložený pečicím papírem.
9. Pečte v předehřáté troubě po dobu 15-18 minut, dokud nejsou buchty zlatavě hnědé.
10. Mezitím si připravte glazuru smícháním cukru moučka, mléka a vanilkového extraktu v miskách.
11. Po vychladnutí buchet polejte glazurou a podávejte.
Další tipy
Pokud máte rádi větší kousky skořice, můžete přidat ještě o trochu více skořice do směsi s cukrem.
Pokud chcete trochu změnit chuť, můžete také přidat do náplně na buchtu nasekané ořechy nebo sušené ovoce.
Pillsbury skořicové buchty jsou skvělou volbou ke snídani, dezertu nebo pro rychlou svačinu. A když se podaří správné pečení a nalízení překvapivě velmi jednoduchého sladkého pečiva, lze si být jisti, že se budou líbit vám i vašim hostům.
Často Kladené Otázky
Jaké ingredience jsou potřeba k výrobě Pillsbury skořicových buchet?
K výrobě Pillsbury skořicových buchet budete potřebovat následující ingredience:
- 1 kelímek těsta Pillsbury Crescent Rolls
- 2 lžíce másla, rozpuštěného
- 2 lžíce hnědého cukru
- 1 lžička skořice
- 1/2 šálku moučkového cukru
- 1/2 lžičky vanilkového extraktu
- 1-2 lžíce mléka
Jak na to, aby byly moje Pillsbury skořicové buchty dokonale křupavé?
Aby byly vaše Pillsbury skořicové buchty dokonale křupavé, doporučujeme je péct na plechu vyloženém pečícím papírem při teplotě 375 stupňů Fahrenheit (190 stupňů Celsius) po dobu 10-12 minut, dokud nejsou zlatavé. Po vyndání z trouby nechte buchty trochu vychladnout a poté je můžete podávat. Pokud chcete být ještě přesnější, můžete místo tuku použít rostlinný sprej na plech, aby se buchty nespálily a nezůstaly na plechu přilepené.