Jak vyrobit skvělé skořicové rohlíky Cinnabon

Jak vyrobit skvělé skořicové rohlíky Cinnabon

Vítejte u našeho receptu na vynikající skořicové rohlíky Cinnabon! Pokud máte chuť na sladké, nemůžete si tento recept nechat ujít. V následujících řádcích se dozvíte, jak si sami vyrobit tyto lahodné rohlíky, které určitě zaplní vaši kuchyni příjemnou vůní skořice a promění každý den v sladkou radost. Tak neváhejte a pokračujte v čtení, neboť vyrobit tyto skvělé rohlíky opravdu stojí za to!

Jak vyrobit skvělé skořicové rohlíky Cinnabon

Cinnabon je společnost, která nabízí neuvěřitelně chutné skořicové rohlíky. Pokud jste fanouškem tohoto dezertu, můžete si ho snadno vyrobit i doma. Níže najdete krok za krokem postup, jak si připravit ty nejlepší skořicové rohlíky Cinnabon přímo u sebe v kuchyni.

Co budete potřebovat

– 4 1/2 šálky mouky
– 1/2 šálky cukru
– 1 1/2 lžičky soli
– 2 balíčky instantního droždí
– 1/2 šálky vody
– 1/2 šálky mléka
– 2/3 šálky másla
– 2 vejce
– 1/4 šálku másla (na potření)
– 1 1/2 šálky hnědého cukru
– 2 1/2 lžičky mleté skořice
– 1/3 šálku margarínu
– 1 šálek krémového sýru
– 1/2 šálky másla (na přípravu glazury)

Postup

1. V míse smíchejte mouku, cukr, sůl a droždí.

2. V další míse smíchejte vodu, mléko a málo dohromady a zahřejte na sporáku, dokud se máslo nerozpustí. Nechte vychladnout na teplotu přibližně 43 °C.

3. Přidejte směs s mlékem a máslem k suchým ingrediencím a míchejte, dokud nevznikne hladké těsto. Přidejte vejce a dobře promíchejte.

4. Rozdělte těsto na dvě stejně velké části. Každou část rozválejte na váleček o šířce 45 cm.

5. V další míse smíchejte hnědý cukr a skořici. Poté rovnoměrně nastříkejte rozpuštěné máslo na válečky těsta a posypte je směsí s hnědým cukrem a skořicí.

6. Náplň zabalte do rohlíků. Poté rozřezejte každý rohlík na 12 kousků.

7. V další míse smíchejte margarín, krémový sýr a hnědý cukr. Poté přendávejte kousky těsta do formy a pečte v troubě předehřáté na 180 °C po dobu přibližně 15 až 20 minut, dokud nejsou skořicové rohlíky zlatavé.

8. Zbývající máslou, krémovým sýrem a cukrem pak připravte glazuru a potřete jí pečené skořicové rohlíky. A za chvilku si můžete vychutnat skvělé skořicové rohlíky Cinnabon přímo u sebe doma.

Závěr

Vyrobit skvělé skořicové rohlíky Cinnabon není tak těžké, jak by se mohlo na první pohled zdát. Stačí dodržet krok za krokem postup a vychutnat si svůj oblíbený dezert, který si můžete připravit kdykoliv budete mít chuť. Tak co tedy ještě váháte? Dejte se do práce a připravte si neuvěřitelně chutné skořicové rohlíky Cinnabon přímo u sebe doma.

Často Kladené Otázky

Jaké ingredience potřebuji na skořicové rohlíky Cinnabon?

Pro výrobu skořicových rohlíků Cinnabon budete potřebovat: 3 a 1/2 hrnky hladké mouky, 1/4 hrnku cukru, 1 balení sušeného droždí, 1/4 hrnku vody, 1 vejce, 1/4 hrnku másla, 1/2 hrnku mléka, 2 lžíce rozpuštěného másla, 1/2 hrnku hnědého cukru, 2 lžíce skořice a 1 hrnek krémového cukru.

Jaké je postup při výrobě skořicových rohlíků Cinnabon?

Postup pro výrobu skořicových rohlíků Cinnabon je následující:

  1. Smíchejte hladkou mouku, cukr a sušené droždí do mísy. Přidejte vodu, vejce, rozpuštěné máslo a mléko a zamíchejte, dokud nebude hladké těsto.

  2. Rozvařte těsto do mísy a nechte po dobu 10 minut kynout.

  3. Rozvalte těsto na válcovou formu a poté ho potřete rozpuštěným máslem. Smíchejte hnědý cukr a skořici a posypte směsí těsto.
  4. Srolujte těsto na válcovou formu a nakrájejte na kusy velikosti 2 palce. Položte je na plech a nechte je kynout po dobu dalších 30 minut.

  5. Pečte rohlíky v předehřáté troubě na 375 ° F po dobu 15 až 20 minut nebo dokud nejsou zlatohnědé.
  6. Poté rohlíky pokvapkané krémovým cukrem a ihned servírujte.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *